TRÆNINGSTIDER

 


Træningstider for 2022/2023

Træningstider:

Begynder / Let øvede træning:

Stenløse

- Tirsdag kl.16.00 - 17.30 - Træner Emily Rasmussen

- Onsdag kl. 16.00 - 17.30 - Træner Daniel Christophersen 

Veksø

- Tirsdag kl. 17.45 - 18.45 - Frit spil (Haltid ikke endeligt godkendt endnu)


Potentiale / Talent træning:

- Tirsdag kl. 17.30-19.00 - Træner Emily Rasmussen

- Onsdag kl. 17.30-19.00 - Træner Daniel Christophersen  


HOLDBESKRIVELSER:

 
Begynder: 
Dette er for små og store børn, som skal spille badminton for første gang. Der skal medbringes indendørssko og drikkedunk. Hvis man ikke har egen ketcher, har klubben en man kan låne i starten. Træneren vil således vurdere, hvornår spilleren kan gå videre på let øvede hold. Holdskift kan ske løbende i sæsonen, således at spillerne hele tiden er udfordret på deres niveau.

Let øvede: 
Dette er den første holdtræning og kan rumme alle aldersgrupper. Træningen er tilsigtet spillere, som har en almen samt badmintonspecifik kropslig forståelse. De mest basale teknikker skal være nogenlunde på plads på slag- og bevægelsesteknisk. 2 gange pr. uge. Kan kombineres med potentialetræningen.

Potentialetræningen:
Dette er en træningen for talentfulde unge samt lidt ældre ungdomsspillere med ambitioner på motions niveau. Spillerne forventes at have en høj kropslig forståelse for almen bevægelse samt en udviklet kropslig og kognitiv forståelse af badminton spillet. De basale teknikker skal være trænet til et funktionelt niveau og spilleren skal have kendskab til en stor variation af de øvrige badmintonteknikker. Træningsindsats og intensitet vil spille en større rolle på denne træning. 2 gange pr. uge. Kan kombineres med talenttræningen.

Talenttræning:
Dette er træningen for klubbens bedste og mest talentfulde spillere. Der stilles større krav til spillerne, både mht. træning og seriøsitet samt teknisk, taktisk og mental udvikling. Det forventes du er turneringsaktiv samt deltager på klubbens hold i holdturneringerne. 2 gange pr. uge.


  Stenløse Badminton Klub 1970 - c/o formand, Christian Wennergren Kruse - 3660 Stenløse - Tlf: 28707117 en løsning fra Klubmodul