Velkommen til Stenløse Badminton Klub 1970

CVR-nr. 83 77 50 17 

 

Vi finder glæden frem i badminton.

Stenløse badminton's klub har til huse i Stenløsehallen ved Lærkeskolen. Vi har både børn- og unge hold, seniorhold, motionsbadminton og husmorafdeling og vi bestræber os på at skabe en god oplevelse for alle - garvede spillere som nybegyndere.
I topmenuen under tilmelding kan du læse om de hold vi udbyder og i samme menuen kan du finde event, holdoversigt samt mulighed for tilmelding under holdtilmelding. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte en fra bestyrelsen kig i topmenuen under "Kontakt"
For at tilmelde sig hold, baneleje m.v. skal man som tidligere år, først og fremmest være medlem af klubben. Dette kan f.eks. gøres under holdtilmelding og vælge grundkontingent. (Ellers sker det automatisk når man forsøger at melde sig til et hold). Opret først en profil, det er gratis. I beløbet for de forskellige hold indgår blot boldpenge som et integreret beløb.

I topmenu tilmelding/holdoversigten, kan man se de baner der er ledige. Når der står venteliste på en bane betyder det, at alle på banen har registreret sig og betalt.

Alle som er tilmeldt, får en mail på at der automatisk trækkes grundkontingent d. 1. august. Enkelte skal lige have rettet deres kreditoplysninger i forbindelse med evt. nyt dankort.

HMU, MSU, USU har ligeledes fået en mail om at der automatisk bliver trukket kontingent d. 1. august.

SSU bliver automatisk trukket henholdsvis d. 1. september og d. 1. januar.
Banetimerne bliver automatisk opkrævet pr. 1. september.

Følg vores tilmeldte hold i sæsonen 2021/2022 på BadmintonPeople.


Følg vores Ungdomsafdelingen på Facebook.
              
nordsjællandsportsfysioterapi.dk/  www.hardenberger.dk www.rsl.dk www.tøjeksperten.dk revisorerne Sikringskonsulenten  
  Stenløse Badminton Klub 1970 - c/o formand, Christian Wennergren Kruse - 3660 Stenløse - Tlf: 28707117 en løsning fra Klubmodul