Kampreferat - Stenløse 2 - Tåstrup Elite 3 d.14 nov 2015

Lørdag eftermiddag spillede Stenløses 2. hold deres holdkamp i Taastrup. Indtil denne kamp havde Taastrup Elite 3 vundet alle deres kampe, så Stenløse var klar til en hård kamp.

Kampene blev spillet på 5 baner, i stedet for 4 som normalt, så næsten alle spillere var i gang hele tiden. Spillerne havde derfor ikke så meget tid til at coache og heppe på hinanden.

I den første runde blev mixerne, damesinglerne og den første herresingle spillet. Rasmus og Malene tabte 2. mix i to sæt, Julie J. tabte 2. damesingle i to sæt, mens Indra vandt første damesingle i to sæt.

Andreas vandt hans første sæt i første herresingle, men hans modstander ændrede spillestil og vandt anden og tredje sæt. Peter og Julie A. vandt deres andet sæt i 1. mix, men tabte desværre også til sidst. I mens startede de andre tre herresingler også, men her var Taastrup Elite også bedre. Sejr i 2. (Mads), 3. (Emil) og 4. (Mikkel) herresingle gik til Taastrup i to sæt hver.

Til sidst blev alle doubler spillet. 2. damedouble og herredoublerne blev tabt i to sæt hver. Julie A. og Indra spillede tre sæt i 1. damedouble, men kunne desværre ikke sikre et ekstra point til Stenløse.

Selvom Stenløse tabte 12-­1, var stemningen efter kampen god. Selvfølgelig snakkede spillere om hallen og boldene, som de syntes var lidt hurtige og mærkelige, men det må ikke være grunden til at tabe. Taastrup Elite var bare bedre.

Hjemmebagte småkager blev spist af Stenløses spillere som trøstepræmie, før alle kørte hjem igen.

  Stenløse Badminton Klub 1970 - c/o formand, Christian Wennergren Kruse - 3660 Stenløse - Tlf: 28707117 en løsning fra Klubmodul