Stenløse badmintonklub er på toppen:

SBK70 har været til Landsmesterskab og kæmpet, om at blive Danmarks bedste ungdomshold 2016.

Stenløse stillede med HELE tre ungdomshold(vist nok rekord), som på fornem vis har kvalificeret sig via DGI Sj. Holdturnering. U11 D drenge & piger, og U17/19 holdet.

U 17/19 holdet som bestod af Emil, Emma, Jonas og Mikkel havde lidt store forventninger til deres indsats da de, de sidste 3 år i træk, har vundet turneringen. De måtte i år se sig besejret, og endte på en flot 4. plads i turneringen.

I Grindsted skulle pige og drenge holdene spille. Der blev kæmpet med næb og klør. Pigerne kom længst mens drenge havde nogle gode tætte kampe. Drenge endte på en flot placering som nr. 13.

Holdet bestod af: David, Rune, William, Frederik, Daniel, Casper og Sebastian.

Pige -holdet som består af 6 piger var i en svær pulje, hvor de skulle spille alle mod alle. Bland de hold var Sorø, som ikke er besejret overhovedet i hele sæsonen. Kunne vi bare gøre noget ved det.

Vi startede kl. 11 i Grindsted hallen. hvor pigerne skulle spille 3 holdkampe. Det blev til en sejr over Tanbjerg på 5-1. Sorø var de næste. De var jo ubesejret 48-0 i indledende runde af turneringen så vi vidste godt det ville blive svært.

Pigerne var ude i meget tætte kampe, men måtte se sig besejret i alle kampene. Der blev virkelig gået til stålet.

Så skulle vi møde Bredsten 2. Dette var en også en gyser. Tæt og spændende kampe som kunne være gået begge veje, vi trak det længste strå og hev sejren i land i golden-set 4-3. en flot afslutning på lørdagens kampe, hvor Stenløse pigerne lukkede og slukkede hallen kl. 21.

Vild glade men meget trætte var pigerne da de om søndagen skulle op kl. 6.30. for at være klar til kamp kl. 8. De var helt klar, og resultatet blev en sejr på 6-0 over ørsted.

Pigerne lå lunt i svinget. Tæt var puljen, og hvis Sorø vandt deres sidste holdkamp og vi vandt vores, så ville vi blive nr. 2.

Den sidste Kamp mod Viborg, endte med en sejr på 5-1 sejr, og hermed var sejren i hus.

Det blev til en meget flot 2.plads til Stenløse pigerne som her ses med deres medalje om halsen.SBK70: Et fantastisk mesterskab sluttede med sølvmedaljer til U11D pige holdet - Ida, Frederikke, Rebecca, Amalie & Emily. Stort tillykke.

På Onsdag skal de spille om sjællandsmesterskabet mod Sorø. Der hiver vi alt hvad vi har frem, og ser om vi ikke kan slå dem der.

 

  Stenløse Badminton Klub 1970 - c/o formand, Christian Wennergren Kruse - 3660 Stenløse - Tlf: 28707117 en løsning fra Klubmodul