Fredags elitetræning

 

Fredags elitetræning er for spillere fra alle klubber som har interesse i en anderledes træning på højt niveau. Ideen er at samle dygtige og talentfulde unge til en ugentlig fællestræning for at give de unge spillere den sparring de har brug for i forhold til den bedst mulige udvikling.  
 
Hovedtræneren for forløbet er elitetræner Andreas Johannsen. Og assisterende træner vil være træner og BA i idræt Casper Olsen. Der vil i træningerne være stort fokus på teknik og taktik i mere spillignende situationer så vi kan udnytte alle de dygtige spillere på træningen.  
 
Der vil være to træninger:  
 
Træning 1: U11 og U13 A- og B-række; fredage 18-19.30  

Træning 2: U 13 EM, U15 EM, U17 EM og U19 EM samt egnede senior spillere; fredage 19.30-21 A-række spillere i U15, U17 og U19 kan også deltage såfremt der er plads.  
   
For de som ikke er kvalificeret, laver vi en venteliste som bygger til dels på: først til mølle og vurdering af niveau, så træningerne bliver fyldt op, dette vil ske i starten af August, hvor de der er plads til fra ventelisterne vil blive tilbudt en plads på holdet.  
 
De ovenstående niveauangivelser er vejledende, men vi tilsigter at der skal være et vist spillemæssigt niveau på træningerne. Der forbeholdes dog ret til at afvige fra ovenstående.  
 
Stedet vil være Stenløse hallen, Præstegårdsvej 20, 3660 Stenløse, og der vil være plads til maks 16 spillere på træning 1 og maks 12 spillere på B træning 2.  
 
Prisen for en hel sæson (34 fredage) er 1.650 kr. inkl. boldpenge (49 kr pr. træning).  
 
Tilmelding forgår her på hjemmesiden under events, eller ved at følge dette link: sbk70.dk  
 
Spørgsmål kan ske til træner Andreas Johannsen på mail: andreas@asjacademy.dk eller tlf.: 53 35 46 50  
 
Vi træner ikke på helligdage og i skoleferierne. Første træning vil være fredag d. 18 August og vi træner maj måned ud.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Stenløse Badminton Klub 1970 - c/o formand, Christian Wennergren Kruse - 3660 Stenløse - Tlf: 28707117 en løsning fra Klubmodul