Velkommen til Ungdomsafdelingen i SBK 1970

I klubbens ungdomsafdeling er vi ca. 50 medlemmer, og vi har plads til endnu flere dejlige børn, som har lyst til at spille badminton.

Vi har nogle rigtig dygtige trænere og nogle super gode hjælpetrænere, som tilsammen sørger for, at alle børnene får en god og spændende træning.

Vi afholder i løbet af sæsonen flere arrangementer, som dels har til formål at få børnene til at blive bedre til badminton, men også i høj grad for at få et endnu bedre sammenhold på tværs af årgange og badmintonmæssige niveau.

I løbet af en sæson vil vi to gange afholde badminton-weekend for alle ungdomsspillerne i klubben. Derudover holder vi også pizza-badminton-aftener, juleafslutning og andre arrangementer. Sæsonen sluttes af med klubmesterskaber, hvor alle ungdomsspillere kan stille op og kæmpe mod spillere i sin egen årgang om at bliver årets klubmester.

Har du/dit barn lyst til at prøve at spille badminton, er han/hun meget velkommen til komme og prøve og træne med.

Skriv i så fald gerne til usu@sbk70.dk

Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt for at orientere om mulighederne for lige netop dit barn.

Når I har besluttet jer for, at jeres barn gerne vil indmeldes i klubben gøres det på følgende måde:

1. Gå ind på hjemmesiden sbk70.klub-modul.dk
2. Oprette barnet som bruger.
3. Under "Holdtilmelding" vælges "Grundkontingent" - som først skal betales.
4. Under "Holdtilmelding" vælges herefter "USU træning" (af tekniske årsager tilmeldes alle børn samlet til ungdomstræning - fordeling på den enkelte træningshold aftales med trænerne).

Hermed skulle barnet gerne være tilmeldt.

Vi glæder os til at modtage jeres barn i vores klub SBK70

P.S. Følg os på Facebook under Stenløse Badminton SBK70 - Ungdom - Public Info