TRÆNINGSTIDER

Polent-træning:
- tirsdag kl. 16.15 - 18.00 - Træner Casper Olsen

Træningsbeskrivelse:
Let øvede: Dette er den første holdtræning og kan rumme alle aldersgrupper. Træningen er tilsigtet spillere, som har en almen samt badmintonspecifik kropslig forståelse. De mest basale teknikker skal være nogenlunde på plads på slag- og bevægelsesteknisk. 2 gange pr. uge. Kan kombineres med potentialetræningen.

Potentialetræningen:
Dette er en træningen for talentfulde unge samt lidt ældre ungdomsspillere med ambitioner på motionist niveau. Spillerne forventes at have en høj kropslig forståelse for almen bevægelse samt en udviklet kropslig og kognitiv forståelse af badminton spillet. De basale teknikker skal være trænet til et funktionelt niveau og spilleren skal have kendskab til en stor variation af de øvrige badmintonteknikker. Træningsindsats og intensitet vil spillere en større rolle på denne træning. 2 gange pr. uge. Kan kombineres med talenttræningen.

Talenttræning:
Dette er træningen for klubbens bedste og mest talentfulde spillere. Der stilles større krav til spillerne, både mht. træning og seriøsitet samt teknisk, taktisk og mental udvikling. Det forventes du er turneringsaktiv samt deltager på klubbens hold i holdturneringerne. 2 gange pr. uge.

Polenttræning:
Denne træning tilbydes som ekstra for spillere, der allerede træner på enten Potentiale eller Talenttræning.