Stenløse Badminton Klub 1970

2018/2019 - Beretning fra udvalgene

HMU-beretning sæson 2018/2019

Beretning er på vej

USU-beretning sæson 2018/2019

Ugen efter sæsonstart inviterede udvalget til forældremøde, hvor cheftræner Andreas gav de fremmødte forældre en briefing omkring, hvordan træningen i USU forgår, hvilke forventninger der er til både børn og forældre, og en generel intro til, hvad det vil sige at gå til badminton mm. Alle nye medlemmer får fremadrettet en velkomstfolder med både praktiske oplysninger for klubben, og de arrangementer, som foregår i den kommende sæson.

Traditionen tro afholdt vi badmintonweekend med overnatning i Ganløsehallen i 2. weekend af september, hvor halvdelen af klubbens børn deltog. Ungdomsspillerne en lørdag med masser af lærerig badminton, pizzahygge om aftenen, og igen fik vi besøg af seniorspillerne søndag morgen, hvor de gav de unge spillere en sjov og udfordrende formiddag.

I oktober startede holdturneringen op. I år er var der tilmeldt 9 hold fra U11 til U17/U19, og fra række A-D. Både helt nye og spillere med flere års erfaring deltager i holdturneringen, og forældre til spillerne er fantastiske holdledere. Der har været gode opslag på Facebook, hvor vi hører om både sejre og tabte kampe, men hvor alle nyder kampene og sammenholdet.
Vi fik også sponsoreret nye holdkampstrøjer fra DSV, og med et godt tilbud fra RSL, bliver vi nu genkendt i hallerne.

Efterårsferien bød på årets klubtur til LBS i Vejle med 17 unger fordelt på alderen 11-15 år. En super god tur, hvor vi kom hjem med flere medaljer, glade og trætte børn, og en håndfuld nye venner ude fra hallerne. En lærerig tur for mange af børnene, og for første gang med en stort flot banner lavet af Emily, Casper, Rebecca og Sebastian fra U15.

Efter mange års pause afholdt ungdomsafdelingen egen turnering d. 24.-25. november, hvor begge haller var fyldt med ungdomsspillere fra U13 og U15 ABC. Der blev spillet 267 antal kampe på de 2 dage, og turneringen gav et overskud på 7000 kr. til klubben. Turneringen kunne ikke have været afholdt uden hjælp fra rigtig mange af vores medlemmer både fra ungdom, senior, motionister og husmødre, samt forældre. De skal have en kæmpe tak for deres store hjælp. Turneringen bliver afholdt igen samme weekend i 2019.

I december sluttede vi første del af sæsonen af med en hyggelig juleafslutning, hvor der var både var balloner, nisser og sorte sække på banen. En udfordrende eftermiddag med masser af latter og skøre påfund….og selvfølgelig æbleskiver.

Badmintonweekenden blev gentaget i februar, hvor børnene igen nød godt af trænernes påfund, og kreative forslag til træning, en hyggelig lørdag aften med pizza og overnatning, samt en formiddag med Julie Quistgaard som træner. Endnu en weekend med glade - og trætte - unge spillere, som fik lært og hygget en masse.

I løbet af året har vi haft glæde af kunne få 25.000 kr. i tilskud fra DGI, så vi har kunne afholde både SFO- og skoleforløb med cheftræner Andreas, som har brugt sine fantastiske evner til at give børnene en god forståelse for badminton og sammen med et godt tilbud også givet dem lyst til at prøve badminton af hos os. Det har bragt flere nye medlemmer ind i klubben.

Vi har også haft vores hjælpetrænere på 1. del af trænerkurset, og forventer at de kommer af sted igen næste sæson på 2. del. Her har vi fået støtte fra kommunen, som gerne vil hjælpe os til at give klubben flere gode muligheder for trænere.

I slutningen af sæsonen venter et klubmesterskab, hvor finalerne afholdes med resten af klubben, og en festlig afslutnignen inden vi smutter på en velfortjent sommerferie.

Samlet set har det været en spændende, udfordrende, hyggeligt og lærerigt år, hvor klubbens sammenhold, som altid har været fantastisk, og hvor medlemmerne har lært hinanden godt at kende.
En stor tak til alle forældre, som har hjulpet til vores arrangementer - I er uvurderlige, tak for et super samarbejde på tværs af klubbens afdelinger, så vi fik afholdt en succesfuld turnering, og tak til vores dejlige medlemmer, som altid bidrager med lyst og motivation i de forskellige arrangementer.

MSU-beretning sæson 2018/2019

Så er vi gået over til sommertid og sæsonen d at være slut for den Interne turnering, hvor vi har afslutning og fællesspisning på søndag. Eksterne holdkampe (DGI) er afsluttet, så nu skal der gøres status på året.

Vi startede sæsonen i midten af september med at 10 deltagere fra Stenløse, var på træningslejr i Sakskøbing. Det er god, hyggelig og meget lærerigt træningslejr hvor men er sammen med andre klubber fra DGI Nordsjælland.

Intern startede lidt dumt i år, vi fik lavet forkert seedning og måtte derfor sende nyt program ud. Igen i år har der været 20 på hvert hold, som kommer til morgenmad, kaffe, te, juice og en lille en til at varme op på, og bagefter har der været nogle hyggelige og spændende kampe. Vi venter spændt på om det bliver hold 2 eller 3 der løber med sejren.

Onsdagstræning kører som den plejer med ”begyndertræning” fra 19-20, bagefter er det dem, der spiller holdkampe. Der har været nogle spillere der har været skadet, men banerne er næsten altid fyldt op. Vi havde fælles julehygge med sjov på banerne. Lars havde igen i år lavet dejligt mad til os. Vi sætter stor pris på Lars og Anne-Mette, der sætter hold næsten hver onsdag.

I januar havde vi et mixpar og 3 damedoubler tilmeldt regionsmesterskaberne i Værløse. Charlotte og Michael vandt deres række, STORT tillykke til dem.

Vi har 2 herre der har tilmeldt sig DGI Masters i Roskilde den 25.-26. maj, måske er der flere tilmeldinger på vej.

I år har vi haft 3 hold tilmeldt DGI holdkampe i Nordsjælland, 1(4+4),1(2+4) og 1 herrehold (4H).

(4+4) holdet stå til nedrykning, men de forsøger at få lov til at blive i rækken for at få nogle lige kampe til næste sæson.

(2+4) holdet forbliver i deres række, med en 3.plads

(4H) som er et nyt hold i år, bliver også i deres række, med en 5.plads

Vi håber, vi igen kan få et ekstra hold (4+4) til næste år.

Frit spil om lørdagen bliver flittigt brugt af onsdagsspillere og ungdomsspillere. Det fungere godt med skemaet, der hænger på MSU´s tavle.

Alle kan fortsætte med at spille på banetimer og på onsdagstræningen indtil 30.06. 2019.04.04

Lena har valgt at stoppe i udvalget efter 6 år, hvor hun bl.a. har sørget for indkøb til morgenmaden til intern. Tak til Lena for godt samarbejde i alle årene.

Tak til resten af udvalget for jeres indsats i hele sæsonen, speciel tak til Otto der hver gang kæmper med at finde reserver og sørger for at fylde køleskabet op.

God sommer og vel mødt til ny sæson 2019/20

SSU-beretning sæson 2018/2019

Vi vil i SSU starte med at byde de mange nye medlemmer velkommen. Vi har haft en rigtig stor tilgang af spillere i seniorafdelingen denne sæson. De mange nye spillere har været med til at øge niveauet både til træning og holdkampe. Det øgede antal spillere har også gjort, at vi har måtte søge mere halplads, og vi fik halvvejs i gennem sæsonen tildelt hal 1 hver tirsdag aften.

Seniorafdelingen har haft 4 tilmeldte hold til holdturneringen i år. 1. holdet kæmpede med om oprykning i serie 1, men endte desværre på en 4. plads og skal derfor også spille serie 1 næste sæson, hvor målet er en oprykning.
2. holdet spillede også serie 1, men havnede i en svær pulje og endte i nedrykningsspillet. Her klarede de det fantastisk og sikrede sig en plads langt fra nedrykning. Det betyder, at vi igen i næste sæson har 2 hold i serie 1. Vores 3. hold har i denne sæson spillet serie 2, og med en 5. plads ud af 12 hold spiller 3. holdet også serie 2 næste sæson.
Vi havde tilmeldt et 4. hold på trods af vi vidste, det ville blive en udfordring at finde 10 seniorspillere til hver kamp. Men det var en god mulighed for at få flere spillere i kamp og samtidig kunne vi bruge nogle ungdomsspillere, som snart bliver seniorspillere for at styrke sammenholdet og give dem noget erfaring med seniorkampe. Der skal lyde en stor tak til de ungdomsspillere, der har sagt ja til at hjælpe os, når vi har haft brug for det.

Turneringsmæssigt har vi deltaget i 2 turneringer i denne sæson, hvor der har været nogle gode resultater. Den 4.-5. maj drager vi endnu en gang til LM i Grindsted denne gang med 13 spillere.

Vi vil i SSU gerne takke festudvalget for de mange gode arrangementer, der har været gennem sæsonen. Og tak til alle spillere for at støtte op om de sociale arrangementer, det betyder meget for afdelingen og sammenholdet, at vi kan hygge os uden for badmintonbanen også.

Vi vil også gerne takke vores træner Andreas, som gør et kæmpe stykke arbejde for afdelingen og klubben. Vi ser frem til endnu en god sæson sammen.

Afslutningsvis vil jeg gerne takke udvalget for deres store indsats og engagement.
Jeg ser frem til endnu en sæson i udvalget med jer.
Næste sæson bliver dog uden en vigtig spiller i udvalget, Mette Raun Fledelius, som går på barsel fra badminton og udvalgsarbejdet. En stor tak til Mette for hendes store arbejde gennem mange år og et forhåbentligt på gensyn i udvalget.

God sommer – vi ses til en ny, spændende sæson.

På udvalgets vegne
Malene/formand

  Stenløse Badminton Klub 1970 - c/o formand, Christian Wennergren Kruse - 3660 Stenløse - Tlf: 28707117 en løsning fra Klubmodul