Klubbens sponsorer

Samarbejdsaftaler - SBK70, sæsonen 2016-2017

Stenløse Badminton Klub 1970 har i sæsonen 2016-2017 samarbejdsaftaler med Egedal Udlejning og Egedal Fysiurgisk Massage.

Egedal Udlejning står for slush ice-maskinen til alle 1. holdets hjemmekampe i sæsonen, og tilbyder oven i det rigtig gode priser på udlejning af festartikler - borde, stole, telte og meget mere.
Du får nemlig 10 % i rabat, når du lejer noget hos Egedal Udlejning, og samtidig går yderligere 10 % af beløbet til SBK70. Hvis du lejer for over 10.000 kr. på én gang stiger rabatten til 15 % - og det samme gælder for det, Egedal Udlejning giver til klubben.

Du kan altså både støtte klubben og gøre en god handel, hvis du lejer gennem Egedal Udlejning. Du kan besøge vores samarbejdspartner på www.Egedal-Udlejning.dk. Sig, at du kommer fra Stenløse Badminton Klub 1970, når du laver en aftale.

Derudover kan du også få fysiurgisk massage hos klinikken af samme navn - Egedal Fysiurgisk Massage - med en rabat på 20 %. Samtidig giver Egedal Fysiurgisk Massage 20 % af beløbet (før rabat) til klubben i sponsorbidrag. Egedal Fysiurgisk Massage er klubbens trøjesponsor i sæsonen 2016-2017 og kan ses på ryggen.

Du kan støtte klubben og gøre noget godt for din krop - og du kan læse mere på www.egedalfysiurgiskmassage.dk. Skriv Stenløse Badminton Klub 1970 i kommentarfeltet, når du booker tid online.

Rabatten for begge samarbejdsaftaler gælder for alle i husstanden.

egedal-udlejning
Egedal Fysiurgisk Massage